maanantai 26. toukokuuta 2014

Kympissä!Eilen oli aivan mahtava päivä. Fiilis koko ajan ihan katossaan. Aurinko paistoi, se oltiinkin tilattu ;)

Lähdimme ystävän kanssa jo aamusta yhdeksältä junalla Pasilaan. Sieltä kävelimme (pienen hukassa olemisen jälkeen ;) ) kymppi tapahtumapaikalla. Töölön kisahallille. Jätimme reput narikkaan, söimme vähän evästä (proteiinijuomaa ja välipalakeksiä) ja kiertelimme aluetta.

Irina esiintyi, se oli mahtavan energinen esitys. Me molemmat tykkäämme Irinan musiikista hirmusti, niin oli kyllä ihan paras fiiliksen nostattaja!

Siinä vielä osallistuttiin alkulämmittelyyn jossa kyllä hiki tulikin! Oli todella kuuma päivä, hiki virtasi ;)

Osallistuimme 3.ryhmään, hölkkäryhmään. Pääasia meillä ei ollut hyvä aika, vaan että juoksemme koko matkan. Ja siihen myös pystyimme! Oli mukavaa juosta ystävän kanssa 10km jutellen hyvässä tapahtumassa. Ainoat pysähdykset tulivat vesipisteillä jotka olivat niin ruuhkaiset että täytyi odottaa omaa vuoroa. Hidastuksia toivat myös isot kävelijäporukat jotka valtasivat koko kaistan niin täytyi aina vähän suunnitella mistä pääsi ohi.. :)

Maalissa saimme lounaskassit. Menimme istumaan kukkulalle ja syömään ja JUOMAAN! Kuumuus teki sen että jano oli kyllä maalissa kova! Venyttelimme, istuimme rauahssa syöden, juoden, jutellen. Porukkaa oli valtavasti, tapahtumaan osallistui 18 000 naista!

Lounaan jälkeen lähdimme vähän ostoksille. Ostin adidaksen juoksucaprit, juomapullon ja juoksusukkia. Shoppailun jälkeen ostimme kahvit ja menimme nurtsille istumaan ja nautiskelemaan kahvit ja viimeiset hetket tapahtumapaikalla.

Reput narikasta, juna-asemalle ja kotiin. Niin iloinen päivä takana että fiilis on korkealla pitkään!

3 kommenttia: