lauantai 31. tammikuuta 2015

Kirppislöytöjä ja hiihtoa


Kuvat viime viikonlopulta.

Kävin lauantaina tyttöjen kanssa kirppiksellä. Löysin mm Novitan lehden ja ihanan rautakorin. Koriin pääsi jämälankoja.

Iltapäivällä muistui mieleeni että olen haaveillut jo pari talvea suksista. Lähdinkin sitten vanhimman pojan kanssa kaupoille ostamaan itselleni suksia! Olikin jo -50%. Lähdin kaupasta sukset, sauvat ja monot kainalossa kotiin. Niin ja tarttui mukaani myöskin ihana uusi muumimuki, muumitalo. Olin siitä kuvia nähnyt instagramissa ja ihastuin.

Lauantaina tartuin koukkuun ja jämälankoihin ja aloin tekemään isoäidinneliötä.. Hauskaa välipuuhaa, ei tarvitse ohjetta. Aloitin isommankin projektin uudesta kirppislöytölehdestä.. Toivottavasti valmistuu joskus... Ja onnistuisikin vielä. :)

Sunnuntaina lähdin sitten hiihtämään! Olipahan kivaa. Hiihdin ensin poikien kanssa lenkin ja sitten jatkoin vielä hetken itsekseni.

Lapset lähtivät viettämään päivää serkkujensa luokse ja minä, mies ja koirat lähdimme sitten kävelylle pellolle/metsään.

Sellainen oli viime viikonloppu. Nyt vietetään Tammikuun viimeistä päivää. Nopeasti on tämä tammikuu mennyt. Huomenna vanhin lapsi menee kaverinsa synttäreille, viikon päästä lauantaina menee 8v kaverinsa synttäreille ja sunnuntaina tyttöjen vuoro lähteä kaverisynttäreitä juhlimaan. Yhtä juhlaa siis. Lisäksi alan pikkuhiljaa suunnitella oman tytön synttäreitä. Nekin ovat jo pian, Helmikuussa.

Ihanaa talvista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu! :) Hiihtäminen oiskin pitkästä aikaa mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Se on ihan kivaa. SAisi vaan olla latuja enemmän...

   Poista
 2. Hiihtäminen on mukavaa. Ihmettelen vain miksi en ole ladulle saakka päässyt. Olen kyllä inventoinut lasten varusteita, koulussa parilla lapsella oli jo hiihtoa.
  Tuo muki on ihana!! Sain samanmoisen juuri lahjaksi.
  Talvista viikonloppua teillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii ladulle :)) Meidän lapsilla ei ole vielä hiihtoa ollut. Luistelua kyllä. :) Mutta ovat kyllä mun kanssa hiihdelleet. Muki on kyllä aivan ihana. Kiitos <3

   Poista
 3. Kirppikseltä löytyy aina kaikkea kivaa, hih noin sadan kirppikseltä löydetyn peltipurkin omistaja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytää! Tekisi meili mennä taas... :)

   Poista