sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Neulevuosi 2014Niin se oksennustauti iski minuunkin. To-pe yön oksensin vanhimman lapsen kanssa kilpaa. Ei auttanut kuin laittaa perjantai aamuna töihin viestiä etten pääse. Olo oli aivan kauhea. Perjantai menikin sitten sängyn pohjalla ja nukkuessa. Vieläkään olo ei ole täysin normaali, ruoka ei täysin maita, mutta kyllä tämä jo tästä. Meidän 8v on ainoa joka ei ole ainakaan vielä sairastunut. *kopkop* Ja ihmeellistä siinä on se että tuo poika ei ole koskaan elämänsä aikana ollut oksennustaudissa. Vaikka meillä muilla tauti on jyllännyt useampina vuosina niin hän ei ole vielä kertaakaan elämänsä aikana oksentanut/ollut vatsataudissa..

Nyt kuitenkin juon jo aamukahvia, se ei ole maittanut torstain jälkeen. Hyvä merkki. :)

Eilen pystyi jo muutakin kuin nukkumaan ja makaamaan, joten puikot viuhui. Aina kun nousin ylös, tuli maha kipeäksi joten hyvä oli olla vaan sohvan pohjalla ja neuloa.

Minulla on vihko johon aloin vuosi sitten merkkaamaan ylös valmistuneet neuletyöt. Siitä olikin nyt sitten kiva laskea mitä on tullut neulottua vuonna 2014:

villasukkia 26kpl, pipot/myssyt 4kpl, tiskirättejä 4kpl, neuletakkeja 2kpl, paitoja 2kpl, lapasia 2kpl, baby born nukelle myssyjä 2kpl, baby born nukelle kaulaliinoja 3kpl ja virkattuja penaaleja 2kpl.

6 kommenttia:

 1. Hieno saalis neuletintamalla!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Sinä olet oikea villasukkakone :)
  Harmi, että tauti sitten kaatoi sinutkin vessanpytyn reunalle. Onneksi vatsatauti on yleensä nopea kiusa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukkia on kiva ja nopea neuloa niin niitä tulee tehtyä. Ja mulla on aina villasukat jalassa joten niitä tarvitseekin!

   Poista