perjantai 14. toukokuuta 2010

Aamukahvin aikaan..Ihana päivä takana. Aurinkoa, lämpöä. Aamusta menin jo 7.00 Helmin kanssa pihalle yöpuku päällä, aamukahvi kädessä. Loppuperhekin oli jo ulkona 7.30. Siinä minä ja mies hörpittiin aamukahvia ja lapset leikkivät innoissaan. Sai vihdoin olla ulkona ilman suurempia pukemisia, kuin kesällä!

Jotenkin en nyt kauheesti jaksa keskittyä neuletöihin joissa pitää laskea, lukea ohjeita, miettiä.. Joten hain puikoille jotain aivotonta ja olen tänään neulonut sitä ulkona rivin silloin ja toisen tällöin..

Viime viikolla tuli taas oriflame paketti. Hyvään aikaan tulikin kun paketti sisälsi itselleni aurinkovoiteen sekä meikkivoiteen jossa suojakerroin 15. pääsivät heti käyttöön. :) Mukana oli myös jalkoja pehmentävä jalkavoide; kesäksi jalat kuntoon ! ;) Sekä vähän väriä kasvoille tropical bronzerilla.

Rajauskynä ei ole oriflamen vaan we care iconin. Sain sen ilmaiseksi Nelliinan blogin kautta. Siellä oli joku juttu vähän aika sitten missä nopeimmat saivat valita muutamasta we care iconin tuotteesta jonkun ja mä satuin saamaan. jei.

Lapset menivät tänään mummulle ja papalle ja ovat siellä yötäkin. Mä ja mies ollaan oltu pihalla auringossa tekemättä mitään, käyty kahvilla/jätskillä ja äsken grillattiin iltapalaa <3 Koko päivä vietetty ulkona, nyt tultiin sisälle. Taidankin mennä tästä sohvalle miehen kainaloon, vähän neuloa tuota tänään aloittamaani työtä ja jos vaikka muutaman sipsin ja suklaapalan söisi... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti