torstai 18. marraskuuta 2010

Lunta!Ajelin aamusta tyttöjen kansas ystävän luokse aamukahville. Vastaleivottujen sämpylöiden tuoksu kiiri jo ulko-ovella nenään. Ihana oli juoda aamukahvi hyvässä seurassa ja syödä lämpöisiä sämpylöitä.

Sain ystävältä tuon kranssin. <3 Ja Rusina sai kassillisen vaatetta. Ihanaa, kiitos. Suloisia potkareita enimmäkseen, niistä pidän. Kuten ehkä joku on huomannut Rusina on usein aika neutraalin värisissä vaatteissa. Se johtuu siitä että Helmin ollessa vauva ja kasvaessa vaatteista, laittelin ne heti kiertoon. Sitten odotusvaiheessa ja nyt olen saanut paljon vaatetta ystäviltä, heidän pienokaisilleen pieneksi jäänyttä. (suurkiitos teille! <3 ) Pienokaiset on poikia joten olen saanut ne jotka sopivat tytöllekkin. Vaatetta siis on joten ei ole tullut juuri ostettua mitään pinkkejä unelmia. ;) vaikka löytyy niitäkin muutamia. Hyvä niin. :)

Tänään on satanut koko päivän lunta. Ihanaa! (vaikka ajokeli oli ihan kauhea. kieli keskellä suuta ajelin ystävän luokse, huih! ) Lapset ovat lumesta innoissaan! On tehty lumipalloja, -ukkoja. Menty pulkalla.

4 kommenttia:

 1. ihanaa lunta! kauheaa lunta! Ihanaa kun on nyt valoisaa ja pihalla mieluista tekemistä lapsille. Ajokeli on kyllä aikas kaamea ku pimeällä saan ajaa aamulla ja iltapäivällä töihin- ja takaisin kotiin.Inhoan lumipyryssä ajamista, jos lisäksi on pimeää, ruuhkaa ja liukasta!!!!

  VastaaPoista
 2. tinyangel, Ajelehan varovasti! eilen oli tosiaan kauhee ajaa. ja toi mun auto nyt kun on mitä on.. toivottavasti saan pian (vanhan)uuden!!

  VastaaPoista
 3. kiva oli kun kävitte <3 keli oli ihan kauhea, hyvä että pääsitte turvallisesti kotiin :) pääasiahan noissa pieneksi jääneissä on, että niistä on iloa ja hyötyä useammallekin lapselle. Jos ne saa kiertoon, ni se on vaan hyvä <3 samalla lailla niitä on kiva saada itsekin, ni ei kaikkea tarvi etsiä ja ostaa uutena ;) lumi on ihan parasta, valoisampaa illemmallakin <3

  VastaaPoista
 4. Pumpsi, Joo, päästiin onneksi kotiin. Kyllä jännitti ajaa. Lumi on ihanaa. On lapsillakin ulkona tekemistä. <3

  VastaaPoista