keskiviikko 15. elokuuta 2012

Eteinen
Laittelin taas vähän eteistä. Remontti aloitettiin heinäkuussa 2011. Se on vieläkin kesken.. Tärkeimmät on jo onneksi, mutta paljon pientä (ja vähän suurempaa) vielä puuttuu. Välillä alkaa ärsyttää tämä p i k k u h i l j a a tekeminen, kun toivoisi kodin olevan jo valmis. Sisältä ja ulkoa. Mutta eiköhän tämä joskus valmistu. Eihän kiirettä ole, tässä me asutaan ja tämä on meidän koti mutta kun haluaisin niin jo laittaa kaiken valmiiksi niinkuin niiden haluaisin olevan..

Mutta väliaikais ratkaisujakin on kiva tehdä. Laittaa kotia niin kivaksi kun voi. Jotain pientä jonnekin ja kummasti piristää mieltä!

Eteinen on yhä kesken (lattia, listat yms), mutta koitan saada siitä sellaisen tässä välilläkin että sitä olisi kiva katsella ;)

Olen löytänyt täältä vanhat tikapuut joita olen käyttänyt ennenkin. Nyt maalasin ne kermanvalkoisiksi ja ne tulivat sisälle eteiseen. Niissä roikkuvat kaulahuivejani.

Toin eteiseen kirppislöytö korin jossa lasten hatut ja joitain ulkovaatteita. Sen vieressä pienempi kori jossa kauppakasseja. Siihen tein tekstin: kauppaan.

Jotain pientä siis taas ja eteinen on enempi eteinen ja on kiva sitä katsella. :)

6 kommenttia:

 1. Hei. Olen monta kertaa käyny, mutta on jäänyt kommentoimatta. Olen huomannut, että sinulla on kekseliäisyyttä tuossa sisustuspuolessa. Kaikkea kivaa ja kaunista teidän kodissa. Ja käsitöitä myös. Hyvää loppukesää sinulle. Onnellista elämää toivoo Murmeli.

  VastaaPoista
 2. murmeli, Katselen sisustusjuttuja blogeista ja lehdistä ja käytän joitain kivoja itsekin. Ihania ideoita, paljon sellasta persoonallista josta tykkään, nykyään paljon. Tikapuu ideakaan ei oma vaan olen nähnyt käytettävän ja minusta ihana idea! Ja kun noi vanhat suloiset tikkaatkin sattuivat olemaan valmiina omasta takaa :)) Oikein hyvää loppukesää myös sinulle <3

  VastaaPoista
 3. tsemiä remontin valmituksen odotteluun ja ihania sisustus keksintöjä! Minäkin olen aika malttamaton. Kaikki olisi kiva saada nopeasti valmiiksi. Onneksi sinulla kivoja väliaikais ratkaisuja.

  VastaaPoista
 4. tinyangel, kiitos. tsemppejä tarvitaan! <3

  VastaaPoista
 5. Voimia remontin keskelle! Meillä on ulkoeteisen remontti ollut vaiheessa keväästä saakka ja jo alkaisi sekin riittää...

  Ihania ideoita <3

  VastaaPoista
 6. Katja, kiitos! Ja tsemppiä sinnekin!

  VastaaPoista