maanantai 27. elokuuta 2012

Polkupyörällä





Ostin itselleni uuden polkupyörän. Se on synttärilahjani, käytin siihen jo synttärilahjaksi saamiani lahjarahoja (vanhemmiltani, mummultani ja mieheltäni). Olen viimeksi polkenut pyörällä n 7 vuotta sitten. pyöräilin sitten heti eilen saattelemaan pojat futisharkkoihin. Oli kyllä kiva polkea pitkästä aikaa!

Kävin eilen kirppiksellä ja löysin itselleni muutaman vaatteen. Kuvassa näkyvä raitaneuletakki on jo nyt heti päällä (2e) ja päällimmäisenä oleva kuviopaita oli kyllä löytö: Marimekon paita vain 4e!

Ystäväni toi meille paketin jossa oli lahja minulle sekä esikoiselle. Kiitos! Sain lahjaksi ihanaa lankaa ja suklaata jota heti eilen illalla maistelin Kadonneen jäljillä- ohjelmaa katsellessani. Kaulakoru on unelma, olen tuollaisesta haaveillut. Se on heti kaulassa.

Kävin muuten tänäänkin kirppiksellä kun mulla on isäni auto tänään lainassa. Taas löysin vaatetta itselleni + jotain muuta pientä kivaa. laittelen niistä kuvaa joskus myöhemmin. Täytyy alkaa valmistautua eskarilaisen hakuun :)

6 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut sinulle <3

    Minulla on tuo samainen marimekon paita, mutta se on väriltään oranssi-ruskea, löysin sen tosi edullisesti huutiksesta viime syksynä :)

    Pyörästä on mekin haaveiltu koko kesä, mutta päädyttiin sitten kuitenkin korjailemaan vanhaa. Jospa ensi keväänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Eivät olleet yhtään myöhässä, tänään on syntymäpäiväni :) Hyvä jos vanhan sai korjattua niin että voi kuitenkin vielä polkea. :)

      Poista
  2. Onnea uudelle pyörälle! :) Täälläkin ollut haaveena juuri mummomallinen. Minkä merkkiseen päädyit ja mistä löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin haaveilin ihan tavallisesta pyörästä kolmella vaihteella ja jalkajarruilla! Ja sellanen että on suht selkä suorassa ajoasento eikä että pyörän päällä makaisi :) Ja nyt sen sain! Toi on Insera city premier. Ostettiin se Suomen polkupyörätukusta, Hyvinkäältä. En noista merkeistä tiedä mitään, tossa vaan oli hinta ja malli kohdallaan joten sen otin! Ja olen tyytyväinen.

      Poista
  3. kivoja löytöjä! Hieno pyörä.

    VastaaPoista