lauantai 8. helmikuuta 2014

Novita






Eilen aamulla lähdin taas itekseni ajelemaan kynsien huoltoon. Matkalla pysähdyin hakemaan take away kahvin matkalla olevalta grilliltä. Omia pieniä hetkiä.. :)

Kotona postilaatikossa odotti kiva ylläri: Uusi Novitan lehti. Ihan kivoja juttuja lehdessä onkin. Eniten mieleeni on tuo kirjoneuletuubihuivi. Aika ihanuus!

Eilen meillä oli täällä 4v:n kanssa korttitehdas pystyssä. Tehtiin synttärikutsukortteja. On tulossa sukukahvit ja sitten tytölle ekaa kertaa kaverisynttärit. Kutsuu muutaman tyttökaverinsa. Jännää.. :)

Illalla katselin lasten kanssa telkasta Voicen ja virkkasin samalla. Pipo siitä pitäisi tulla..

Mies ja esikoinen lähti jo 7.30 ajelemaan pojan jalkispeleihin. Me loput vietetään rauhallista lauantaiaamua.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Omat hetket on välillä tarpeen. <3 Mullekkin tuli novita. Tekis mieli tehdä sieltä muutama juttu, mutta tuskin osaan niitä isompia juttuja ja niille sukillekkaan ei tunnu löytyvän muka aikaa...aina keksinkin jotain muuta. Novitaa on silti aina mukava selailla ja haaveilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onkin aina miettiminen että minkälaiset kynnet seuraavaksi. Liikaa ihania vaihtoehtoja ;)) Aina on kiva haaveilla :) Sullakin pian pojat niin isoja (siis se pieninkin <3 ) että pikkukakkosen aikaan puikot esiin ;D

      Poista
  2. Hienot kynnet..:)
    Ja tuo kukallinen viltti ON vaan niin ihana!
    Mukavaa lauantaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Viltti on kyllä kovassa käytössä. Tykkään niin noista väreistä :) Kiitos. OIkein hyvää sunnuntaita sinulle :)

      Poista
  3. Oih noita kynsiä! Mä kun teen keramiikkaa ja betonitöitä on sula mahdottomuus pitää hienoja kynsiä. Laitan kyllä sitkeästi kynsilakkaa mut aika pian kynnet näyttää siltä että olis kaivanut perunapeltoa puoli päivää :)

    Hurraa omille hetkille, ihana tuo sinun kahvipöytä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakan laitto kyllä piristää. Ennen näitä kynsiä minäkin lakkailin ahkerasti :) Ihanaa vähän laittaa itseään.:)
      Kiitos. Mies kaatoi perheensä kanssa tuossa pari vuotta sitten puita ja halusin pari puun rungon pätkää säästää ja toin ne sisälle. :)) Toinen on nyt kahvipöytäni ja toisen päällä on koristeena lyhty pönttöuunin vieressä :)

      Poista
  4. Ihana viltti ja tuo jakkara! :) Ja Novita, pitää etsiä käsiin tuo uusin! Mulla ei vaan ole noin hienoja kynsiä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pidän tuon puunrungon tuomasta rosoisuudesta. Ja samalla kun on pala luontoa sisällä. Toki luonto on kauneimmillaan ulkona ihan omalla paikallaan, mutta kun noi puut nyt muutenkin piti kaataa niin siitä sai kivasti itselleen ... :)

      Poista
  5. Lasten kaverisynttärit on niin kivoja. Olen aina tykännyt järjestää niitä. Tuubihuivi on tosiaan kaunis ja tuo sinun vilttisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastenjuhlat on kyllä kivoja. Siellä on niin aitoja iloa ja naurua. Jännittyneisyyttä. :)

      Poista