torstai 26. kesäkuuta 2014

Kesän hetkiä



* Ollaan syöty kesän herkkuja. Mansikat, kirsikat ja herneet. Parasta.

* Kylmät ilmat ovat jatkuneet. Kuuma kahvi lämmittää. Neulominen maistuu.

* Ystävän kanssa leikkipuistotreffit. Sopivasti poudan aikaan. Kun lähdimme, alkoi sataa.

*Aikaisemmin olin tilannut Katrilta ihanan mustan nahkakorun. Siitä tuli ihan lemppari! Olin jo jonkin aikaa haaveillut toisesta. Niitä olisi kiva useampi ranteessa. Katrin koruissa on nyt ale ;) ja innostuin ostamaan toisenkin. Harmaan. Ihania! Näissä on magneettilukko joten on helppo laittaa itse ranteeseen.

*Iltaisin lukeminen maistuu. Helga on ihana kainaloinen kun luen. Uusi kirjakin saapui postissa: Vera Valan uusin kirja. Nyt ensin toinen kirja kesken ja sitten pääsen lukemaan tuota Villa Sibyllan kirousta. Edellinen kirja loppuikin niin jännästi että tätä ollaan odotettu!

* Haaveilen kunnon ulkoilupuvusta (takki+housut). Aamun tutkin niitä netistä. Ihania löytyy mutta onpahan kovat hinnat. Huh. Jospa joskus raaskisi ostaa... :)) (Ollut sellainen kesä että tulee haaveiltua tuollaisista, yleensä kun enempi hellevaatteet houkuttaa tässä vaiheessa kesää... ;D )

Aurinko paistaa tällä hetkellä! Ihania kesäpäiviä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kyllä näillä ilmoilla käy melkein toppavaattet mielessä...no nyt ilmeisesti on lämpimämpää tulossa...outo kesä! Olen menossa tänään kesäteatteriin ja mietinkin mitä kaikkea pitää pukea päälle....otan torkkupeitonkin föliin..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. peitto mukana on hyvä idea. kesäteatterit on ihania! En ole aikoihin käynyt. lapsuudessa mentiin aina perheen kanssa. ihania muistoja. <3

      Poista
  2. Minäkin nautin nyt lukemisesta, on aikaa ja jaksaa :)
    Tuo vanha ikkuna on todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ikkuna on kyllä kaunis. Harmittaa kun on jäänyt pihalle sään armoille. Sulostuttaa siltikin <3

      Poista