keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kylmä!


Eilen aamulla paistoi vielä aurinko. Helga pötkötteli ulkorappusilla aamuauringossa. Lempipaikallaan. Minunkin lempipaikkani aurinkoisina aamuina. Lähdin lasten kanssa leikkipuistotreffeille. Ilma muuttuikin täysin. Kova, kylmä tuuli. Räntää, lunta. Leikkipuistotreffit vaihtui nopeasti Prisman leikkipaikkatreffeiksi. Näimme ystävää ja lapsia pitkästä aikaa, oli ihanaa taas nähdä vaikka treffit ei mennytkään sään vuoksi ihan suunnitelmien mukaan.

Kotiin tullessamme oli kyllä niin kylmä! Laitoin villasukat jalkaan ja villatakin päälle ja palelin! Lämmiteltiin kotia. Täytyi laittaa sauna päälle, paleli niin. On tämäkin kesä! No, onneksi on kesää jäljellä ja toivottavasti vielä niitä aurinkoisia, lämpimiä ilmoja.

Päätin lähteä juoksemaan ennen saunaa. Panta päähän ettei korvat paleltunut.. ;)

Tekisi mieli neuloa itselle jotkut kivat villasukat. Yleensä kesäisin ei tee mieli neuloa kuin puuvillasta jotain kesäisiä juttuja, mutta nyt tuli villasukat mieleen ;)

4 kommenttia:

  1. Kova tuuli ja kylmä on täälläkin...sentään ei räntää/lunta ole satanut. Odotan niin aurinkoa ja sen lämpöä. ..:)

    VastaaPoista
  2. Tänään sain aurinkohetken. Kipitin äkkiä paisteeseen kahvikuppini kera. Ihan en ehtinyt (taika)mukillista ryystää kun auringon eteen tuli iso pilvi....kylmyys ja vesipisarat. voivoi

    VastaaPoista