lauantai 6. joulukuuta 2014

***


Torstaina oli tytön satubaletti esitys. Viimeinen kerta ennen joulua joten oli avoimet ovet. Voi kuinka ihanaa olikaan päästä tuota esitystä katsomaan. Meinasi käydä niin etten pääse, mutta ihanan työkaverin ansiosta sain vaihdettua työvuoroja ja pääsin. Niin tärkeä juttu tytölle ja tietenkin mulle. 4v sylissäni katselin ilolla kuinka tyttö tanssi. Tykkää tuosta harrastuksesta todella paljon ja sen tytöstä näki. Äitinsä tyttö, minäkin harrastin lapsena/nuorena tanssia. :)

Meillä oli eilen töissä itsenäisyyspäivän juhlat. Laitoin päälleni äidiltäni saadun mekon. Äitini on ostanut tuon 80luvulla. Olkatoppaukset poistin ennenkuin päälleni laitoin... :D

Jämälankavillasukkajoulukalenteri jatkuu. Hyvin olen saanut neulottua joka päivä tarvittavan raidan. Tilaus Kerästä tuli todella nopeasti! Sen mukana uudet 2,5mm puikot ja muutama kerä ihanan värisiä sukkalankoja.

Tänään on itsenäisyyspäivä. Laittelen kohta lasten askartelemia suomenlippuja esille. Huomenna sitten juhlitaankin kummipoikaamme, menemme hänen kastejuhlaan. 

2 kommenttia: