perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulu on jo ovella...


Viime viikonloppuna saatiin lunta! Voi miten kaunista ulkona olikaan ja lapset viihtyivät pihalla hyvin!

Tilasin itselleni joululahjan ja se tulikin jo: lankaleikki. Ihana, ihana kirja. Selailin nopeasti läpi, pitää vielä oikein ajatuksella katsella ja suunnitella mitähän sitä tekisi.. Kunhan saa nämä joulujutut neulottua pois alta.. Ja tässä on tullut mieleen paljon muutakin mitä haluaisin neuloa.. Vielä kun olisi aikaa ja jaksamista... ;)

Keskiviikkona olin poikien koulun joulujuhlassa. Vietiin opettajille kynttilät kiitoslahjoiksi. Ihana jouluinen esitys olikin, molemmilla pojilla meni hienosti. Torstaina olikin sitten tyttöjen kerhon puurojuhlan vuoro. Tein kerhotädeille kiitokseksi palmikkosukat. Myös tämä esitys aivan ihana. Ihana lasten jännitys ja ilo. Jouluinen tunnelma.

Huomenna vielä todistusten haku ja sitten joululoma! Lapset ovat tämän niin ansainneet. Ja miten ihanaa tämä joulun aika onkaan. Joulu on jo ihan nurkan takana. Saa fiilistellä oikein kunnolla.En stressaa joulua. En siivoa sen suuremmin tms. Toki koitan (huom nimenomaan tällä porukalla k o i t a n ) saada huushollin suht siistiksi, mutta en siivoa kappeja yms, vaan sellaista normaalia arkisiivoilua.. Meillä saa joulu tulla tähän meidän kotiin, juuri sellaisena kuin se on. Voi kun odotan sitä että kuusi tulee. Vielä sitä ei ole, mutta ennen aattoa kuitenkin jo haluan.

Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin :-)
  Niin tutunoloisia ajatuksia tästä hetkestä, kaikki ovat niin lomansa ansainneet. Upeita sukkia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä. loma on niin ansaittu. jokaiselle <3 kiitos <3

   Poista
 2. Ihanaa kun saatiinkin lunta. Ihanat nuo lahja sukat!! Meillekkin joulu tulee, vaikkei siivotakkaan. hih! ;) Tietty imuroidaan ja vähän pölyjä/tavaroita poistellaan. Sellaista ihan normi arki siivoista vaan. Kohta ne tavarat on kuitenkin taas siellä täällä. Pölykin ;) Joulukoristeet, kynttilät ja joulukuusi. Kyllä niillä saa joulutunnelmaa kotiin kuin kotiin. Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se lumi toi niin valoa. Harmi kun enää ei ole sillä tavalla.. ihanaa joulua myös teille <3

   Poista
 3. Ihanaa joulutunnelmaa täällä :)

  VastaaPoista