sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pukinkonttiin



Laitoin eilen esille suomenlippuja. Jokainen lapsi on tehnyt kerhossa/eskarissa suomenlipun ja kaikki laitoin eilen esille. Ihania askarteluja.

Ensimmäisessä kuvassa näkyykin pöllöt joita askartelin lasten kanssa kun 5v oli kuumeessa ja olin töistä pois sitten pari päivää. Vessapaperirulla maalattiin. Siihen huovasta silmät ja siivet. Silmiksi lisäksi liikkuvat silmät. Nokka paperista. Helppoja ja kivoja. Meillä näitä pöllöjä on syntynyt jo useampia, niitä on vähän siellä ja täällä... :)

Viime vuonna askartelemani joulukoristekin löysi jälleen paikkansa. Tällä kertaa olohuoneeseen vanhaan oveen roikkumaan.

Eilen vietettiin rauhallista kotipäivää (vai voiko lasten ja eläinten kanssa olla koskaan rauhallista... ;D ). Tehtiin joulutorttuja ja katseltiin linnanjuhlia. Lunta sateli koko päivän mutta se taitaa olla jälleen muisto vain.

Puikotkin viuhusi ja sain yhden sukkaparin pukinkonttiin valmiiksi. Aloitin uutta sukkaparia lahjaksi ja sain siitä ensimmäisen neulottua illan aikana. :)

Tänään tosiaan juhlitaan pienen pientä kummipoikaamme. Hän saa nimen. Suuri päivä hänelle ja meille. Minusta tulee sylikummi, voi kuinka jännää. Kuudes kummilapseni...

8 kommenttia:

 1. Hienoja lippuja!
  Jännä päivä teillä...mikähän pojan nemieksi tulee♥

  VastaaPoista
 2. Sinulla on paljon kummilapsia, minulla on (vain) neljä.
  Lasten tekemät joulukoristeet ovat kyllä minullekin kaikista rakkaimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin onnellinen näistä ihanista kummilapsistani <3 Suuri kunnia olla kummina. Lasten askartelut ovat niin ihania. Ja kun tietää mikä tunne heillä on siitä omasta tekemästään. Se suuri ilo.

   Poista
 3. Samanlainen sukka-lauantai. Yksi hyshys sukka valmistui ja toinen pari hyvässä vauhdissa.
  Suloisia pöllöjä ja muutakin kodin ihanuutta.
  Onnittelut kummitädille. Minulla kummilapsia seitsemän; vanhimmat 26vuotiaita ja nuorin täytti juuri 6v <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa hyshys aikaa! <3 Kiitos paljon. Sinulla onkin paljon kummilapsia <3 Minulla vanhin 17v ja nuorin tämä 2kk pienokainen <3

   Poista
 4. ihanaa joulun odotusta! Kauniita askarteluita ja muita koristeita!

  VastaaPoista