keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Mietteitä vuodesta..


Olen neulonut, neulonut, neulonut.

Yksi täällä on oksentanut yhden päivän, muut eivät ainakaan vielä. *kopkop*

Vietiin Helgan maanantaina lääkäriin. Minipossu saa kaksi kertaa vuodessa rokotteen, nyt oli taas sen aika. Punnittiin Helga, tyttö painaa nyt 38kg. Ilmankos en enää jaksa possua nostaa.. ;) Vielä viime talvena jaksoin. Helga tuli taas rokotteesta kipeäksi, nyt onneksi jo parempi!

Eilen vietimme paljon aikaa pihalla. Koirat tykkäävät juosta pihalla vapaasti. Nauttivat kun on lunta, eikä ole kuuma.

Minä ja lapset kaivoimme monot vintistä, etsimme kaikille sukset ja sauvat ja kaikki lapset hiihtivät. Tuli taas sellainen olo, että pitäisikö itsellekin hankkia. Olen ainoa perheestä kenellä ei ole suksia. Olisihan se kiva...

Eilen oli ihana talvinen päivä. Pikkupakkanen, lunta satoi. Puut notkuivat lumesta, lapset viihtyivät pihalla. Tänä aamuna eläimiä ulos päästäessä olikin taas vastassa erilainen keli. Vettä sataa, lumia paikoin sulanut pois.

Tämä vuosi on ollut erilainen. Täysin erilainen kun mitä vielä vuoden alussa ajattelin. Luulin vielä silloin että olen kotona, vielä muutaman vuoden. Keväällä tilanne muuttui ja etsin töitä. Kävin kesällä läpi erilaisia tunteita. Iloa töistä ja samalla luopumista, haikeutta. Syksyllä alkoi perheellä erilainen arki kun lähdin töihin. Hyvin ollaan pärjätty, lapset oppivat nopeasti uuteen kuvioon, töissä on mukavaa. Mutta onhan tämä erilaista.. Kiirettä pitää. Työt, iso perhe, eläimet, harrastukset. Vapaalla nautin täysillä siitä että saa olla rauhassa oman perheen kanssa. Ilman kiirettä. Olla lasten kanssa pihalla, pitää sylissä. Käydä miehen ja koirien kanssa pitkillä lenkeillä. Olla vaan ja neuloa. Erilainen vuosi, mutta hyvä. Nautin joka hetkestä. Sen olen oppinut (ja yhä opettelen): olemaan tässä hetkessä. Tehdä siitä hyvä. Olla tässä ja nyt.

Oikein paljon onnea ja iloa kaikille tulevaan vuoteen!

4 kommenttia:

 1. Muutosten vuosi on ollut minullakin...surullisessa ja ahdistavassa mielessä. Ensin menetin Äidin, nyt on mies sairastunut vakavasti. Välillä tuntuu tosi ahdistavalta.
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja perheelesi♥
  Helga onkin oikein mini-possu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Voimia sinne teille oikein paljon <3 Kaikkea hyvää tähän uuteen vuoteen 2015. <3 Kiitos <3

   Poista
 2. Töihin meno muuttaa kyllä paljon arkea, tulee sellaista kiirettä mitä ei muuten ole. Kaikessa on hyvät ja huonot puolet. Mutta ainakin olet kaikesta huolimatta ehtinyt neuloa vaikka kuinka :)
  Oikein mukavaa, kiireetöntä ja iloista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Muuttaa todella paljon. Nyt kun on ollut lomalla niin muistaa taas miten ihanaa onkaan touhuta lasten kanssa kaikenlaista kun on aikaa. Lapsetkin ovat siitä puhuneet. ikävöivät kyllä sitä aikaa kun olin kotona.. <3 Kiitos samoin!

   Poista