perjantai 13. heinäkuuta 2012

Juhlaa

Eilen juhlittiin Rusinan kaksivuotis-synttäreitä. Siinä samalla kahviteltiin suvun ja kummien kanssa esikoisen 8v synttärit. Lasten juhlat hänelle pidemme sitten lähellä oikeaa synttäripäivää (elokuussa)

Tein Rusinalle itse kortin. Tein synttärijuhliin kolme kakkua: porkkanakakun, juustokakun ja täytekakun. Lisäksi tein itse whoopies-keksejä. Kävin tyttöjen kanssa hakemassa päivällä kesäisen kukkakimpun koristamaan juhlapöytää. Rusina meni rattaissa, Helmi pyöräili itse. Tyttö on kyllä oppinut niin hienosti pyöräilemään. Sai ekan pyörän vasta tänä keväänä, apupyörillä toki. Ja nyt jo polkee sillä ihan itse upeasti.

Meillä oli pieni ihana juhlaväki. Mukavat juhlat, lasten leikkiä. Iloa.

lahjaksi Rusina sai mm mekon, koruja, nuken, ihanan kangaspallon, nallen, potkumopon, salkun, astiaston.. 

Kyllä oli lapset väsyjä juhlien jälkeen. Molemmat tytöt nukkuivat yön omissa sängyissään heräämättä kertaakaan yön aikana! Tämä on siis meillä ihme, en edes muista koska viimeksi olisi näin ollut. Olipa ihanaa itsekin saada nukkua täysi yö!

Rusina on nyt siis ihana pieni kaksivuotias. Ei mikään vauva enää. Meidän pienin. Välillä joutuu oikein itsensä herättämään että ei se mikään ihan pieni enää ole. Ihana pieni tahtoneiti, joka kyllä vieraiden ihmisten edessä ensin ujostelee kovasti. Mutta kunhan saa rauhassa totutella niin sitten kyllä taas touhottaa. On pieni suloinen sylikissa, viihtyy sylissä kovasti. Pitää kaikista tyttöjen jutuista, esim prinsessa- jutut ja vauvaleikit ovat kivoja. Tykkää valita itse mekkonsa jonka päälleen laittaa, pitää myös musiikista ja tanssimisesta. Sanoja ei ole vielä paljoa, mutta nyt viime aikoina on kovasti alkanut matkia helppoja sanoja ja sanavarastoa onkin kertynyt nollan sijaan sinne n kymmeneen tai vähän päälle. Kaiken kuitenkin ymmärtää ja osaa elehtiä ja sanoa sen verran sanasta sinnepäin että hyvin kuitenkin ymmärrämme toisiamme. Välillä toki on vaikeuksia keksiä mitä pikkuneiti juuri nyt tarkoittaa. ;)

Onnea vielä kerran sinulle pikku Rusinani, kallis arteeni! <3

p.s. Juhlinta jatkuu tänään, menemme iltapäivällä juhlimaan siskontyttöäni joka täyttää tänään päivälleen 6 vuotta! <3

2 kommenttia: