torstai 19. heinäkuuta 2012

RetkipäiväEilen aamusta lähdin lasten kanssa ajelemaan orimattilaan. Eväät oli pakattu mukaan. Menimme sinne kotieläinpuistoon. Kolme vanhinta lasta menivät poniratsastukseen, pienin ei halunnut. Pikkukaupunki jossa sai pyöräillä oli myöskin lasten mieleen. Possut taisivat olla taas lemppareita, ainakin poikien, mutta kaikki eläimet olivat kuulemma kivoja.

Kotimatkan varrella pysähdyimme vielä Sepänmäen museoon. Se on paikka , jossa kävin lapsena useampana kesänä perheeni kanssa. Ihana pihapiiri jossa lapset saivat kulkea ja innoissaan myös kiersivät kaikki rakennukset. Myös täältä löytyi lasten aitta jossa lapset saivat vapaasti leikkiä, se olikin sitten taas se lempparipaikka. :)

Pari sadekuuroa yllätti, mutta onneksi olivat pieniä ja menivät nopeasti ohi. Illalla taivas repesikin ja koko illan aurinko paistoi lämpimästi. Lapset pulikoivat piha-altaassa ja kävin lasten kanssa pienellä iltakävelyllä: Rusina rattaissa, keskimmäiset polkupyörillä ja esikoinen rullaluistimilla.

Tänään on suunnitelmissa vielä pieni retki lasten kanssa ennenkuin mies tulee myöhemmin tänään kotiin<3

(Helmillä muuten kuvissa päällään minun vanha hupparini. Ihanaa kun on ollut vielä muutamia vanhoja vaatteitani säilössä.. :) )

2 kommenttia:

  1. Meidän Poitsu kävi hoitopaikan kanssa tuolla. Muistaakseni Viime kesänä käytiin kokoperheen voimin.Kiva, rauhallinen paikka! :)

    VastaaPoista
  2. Tinyangel, Oli kyllä kiva paikka. Mä kävin siellä nyt lasten kanssa ensimmäistä kertaa :)

    VastaaPoista