perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kaksi kärpästä..
Mulla oli kaksi ongelmaa. Ensimmäinen oli se että remontissa tuli uusi eteinen ja vanhaan eteiseen jäi naulakko joka pääsi kaiken remontoinnin aikana räjähtämään kaaokseksi. Se vain jäi, siihen tuli laitettua kaikki mitä ei just nyt tarvittu..

Toinen ongelma oli se että mulla ei ollut vaatetankoa juhlamekoille vaan nekin piti vain viikata vaatekaappini hyllyille ja tuntui että ne meni siellä ihan "pilalle"

Sitten laskin mielessäni 1+1 ja sain Ahaa- idean! Vihdoinkin siivoilin kaaosmaisen vanhan naulakon ja laittelin siinä olevat vaatteet omille paikoilleen (vintille yms). Ja laitoinkin tilalle juhlamekkoni (ne harvat jotka minulla on ;) ) Vähän muutakin rekvisiittaa ympärille ja kiva tuli! (etummainen valkoinen mekko on se josta viimeksi mainitsin. Se mielessäni kummitellut ja sitten sainkin sen -50%. Jesh! :D )

Nyt on juhlajutuille oma tilansa ja ihanaa kun on taas yksi kohta kotona siistinä ja viihtyisänä. Tulee kiva mieli kun huomaakin että ympärillä onkin tilaa ja paikkoja vaikka mille kun vähän miettii ;) Meidän koti ei ole mikään suuri linna joten välillä pitää tämän porukan kanssa miettiä omia ratkaisuja säilytykseen jne. Säilytystilaa kun on todella vähän. Mutta olen niin onnellinen meidän kodista. Tämä on meille juuri sopiva. Niinkuin ne smurffit- leffassakin sanoi jotenkin näin: Jos olisi isompi koti niin se tarkoittaisi vain että olisitte kauempana toisistanne..<3

2 kommenttia: