lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lisää juhlaa

Eilen menimme siskontytön 6v juhliin. Lahjan lisäksi vietiin itse tehty kortti. Päälleni laitoin uuden valkoisen mekkoni.

Isäni oli löytänyt vintistä siskoni ja minun vanhoja mekkoja. Ne ovat jo pieniä siskon 6v tytölle joten ne tulivat nyt Helmin käyttöön. Sitten vielä toivottavasti menevät Rusinalle ja siskon nuorimmaiselle. Tuo Helmin päällä oleva punainen mekko on toinen niistä <3

Laitetaanpa tähän samaan vielä kuvaa korviksista, jotka tein kummitytölleni nimipäivälahjaksi sekä pari tiskirättiä, jotka virkkasin ystävälleni.

3 kommenttia:

 1. Onpa soma tuo punainen mekko, hienoa että tuollaisia vanhoja aarteita on säilynyt! Nätit korvikset ja tiskirätit myös :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kättentöitä ja kesäneitoja :-) Minä en ole askartelukipinää saanut, mutta en uskalla sanoa "koskaan en askartele" Ties mitä vielä innostuu ;-)

  VastaaPoista
 3. virkattu lintu, Nuo aarteet ovat kyllä ihania löytöjä. Harmi kun niitä ei ole enempää tallessa. Vaan enpä minäkään ole kauheasti lasten vanhoja vaatteita säilyttänyt, tilanpuutteen vuoksi.. Muutamat lempparit kyllä. :)) Kiitos :)

  rva vaaksanheimo, Kiitos! Sepä se. aina voi tulla uusi innostus jotakin kohtaan. :)) Nykyään niin on niin paljon erilaisia ihania askartelujuttuja että ne kovasti houkuttelee tekemään :)

  VastaaPoista