perjantai 27. heinäkuuta 2012

Muumimaailma

Eilen aamusta kahdeksan aikaan lähdimme ajelemaan Naantaliin. Matkassa oli mukana minä, mies, lapset, Taisto sekä äitini. Matkalla pysähdyimme kahville ja kävelyttämään Taistoa.

Minä, äiti ja lapset menimme muumimaailmaan . Mies ja Taisto jäivät kaupungille viettämään aikaa.

Muumimaailmassa riitti ihmettelemistä. Kivointa taisi olla muumihahmojen ihmettely/halailu sekä muumilaivan luona olevat liukumäet, laivojen uittopaikka yms.

Olimme reilu kolme tuntia muumimaailmassa ja lähdimme ajelemaan takaisin kotiin. Kotimatkalla pysähdyimme taas kerran jaloittelemaan sekä syömään. Kotona olimme puoli seitsämän aikoihin. Koko päivä reissu. Kyllä oli kotiin palatessa väsynyt, mutta onnellinen olo :))


7 kommenttia:

 1. pitäisikin joskus lähteä muumimaailmassa käymään - en ole koskaan käynyt! muumit on niin ihania!

  VastaaPoista
 2. Muumimaailmasta on ihanat muistot, kuinkahan kauan sekin on ollut olemassa, kun itsekin muistaa lapsena siellä käyneensä... Kauan ;)

  VastaaPoista
 3. Muumimaailma on kyllä kiva paikka. Siellä saa helposti kulumaan useammankin tunnin.

  VastaaPoista
 4. Ihana Muumimaailma :) Mun lapset jo niin isoja, etteivät enää halua...mä voisin kyllä mennä yksinkin!

  Kivoja tiskirättejä tossa alla! Mitäs tänään meinaat puuhailla?

  VastaaPoista
 5. zaro, kiva kaunis paikka. suosittelen!

  juliet, OI, muistat sen omasta lapsuudestasi. me ei käyty siellä lapsina. Nyt sitten omien lasten kanssa on tullut käytyä yhteensä kolme kertaa. Kahtena kesänä kun pojat olivat pieniä ja nyt sitten kolmas reissu kun tytöt pieniä <3

  tinyangel, Ihan totta. olisihan siellä viihtynyt kauemminkin mutta kun ei jääty yöksi vaan ajeltiin samana päivänä edes takaisin niin ei tehty ihan hirmuisen pitkää päivää. ;) ja loppuajasta Helmi alkoikin jo valitella ettei jaksa kävellä ja kannoin autolle. eli sopiva aika tuo n 3h. :))

  satu, Joo, kyllä siellä saisi ajan kulumaan itekseenkin :D eväät mukaan ja muumitalon viereiselle nurtsille piknikille ja samalla katselisi ihania muumeja :)) Päivän suunnitelmat vielä auki, kiitos kysymästä :)) pojilla ainakin futisharkat ja pitäisi pölypusseja käydä ostamassa että pääsisi imuroimaan hiekat ja koirankarvar nurkista pois. ;)

  VastaaPoista
 6. Joo, muistan kun käveltiin portista sisään ja muistikuvia on myös Muumitalosta ja ulkona olleesta jännästä Haisulin(?) salaisesta viidakkopolusta, jota pääsi kiertämään :) Pikaisella googlettamisella löysin, että tänä vuonna Muumimaailma täyttää 20v :) http://www.muumimaailma.fi/fi/ajankohtaista/nyt_on_muumimaailman_juhlavuosi

  VastaaPoista
 7. juliet, kivoja muistoja :)) 20 vuotta sitten mä olen ollut n 12v ja sisko 14v.. ollaan oltu sitten jo sen verran vanhoja että eipä omassa lapsuudessa tosiaan tullut käytyä.. :) Mutta ihanaa kun nyt paikka on tullut tutuksi, ihana paikka! :)

  VastaaPoista