maanantai 9. heinäkuuta 2012

Mökillä
Vietettiin viikonloppu mökillä. Tuo paikka on minulle niin rakas. Se on aina jollain tavalla kuin kotiin menisi. Maalaismaisemaa. Luontoa. Peltoa. Joki. Rakkaita ihmisiä (sukulaisia siinä ympärillä). Kyllä siellä sielu lepää.

Aamukahvi keitettiin grillissä. Lapset kävivät joessa yhteensä 5 kertaa. (myös mun puhelin pulahti innoissaan sukeltamaan, mutta onneksi kuivattelun jälkeen toimii yhä.. )

Vaikka välillä satoi niin se ei haitannut meitä yhtään! Ilma oli onneksi kuitenkin lämmin. Kesä vain tuoksui entistä paremmin. Lauantai-iltana pelasin poikien kanssa yatzya. Siinä pelaamisen aikana esikoinen nappasi heiluvan hampaan irti. Se laitettiin tyynyn alle. Sade ropisi asuntovaunun kattoon. Illalla nukkumaan mennessä taivas repesi ja aurinko laski kauniisti puiden taakse.

Sunnuntaina oli aurinkoinen ja lämmin aamu. Lapset pulahtelivat jokeen. Minä nautin lämmöstä ja keitin aamukahvit aamuseitsemältä pihalla grillissä ja nautin. Suljin välillä silmäni. Hengitin syvään. Sain niin paljon voimaa.

Kävimme kirkonkylällä kaksi kertaa. Ihana pikkupaikka! Vanhoja taloja, ihania pikkukauppoja (mm ekokauppa ja ihana pieni lankakauppa!). Kirkko keskellä kylää, ihana katsella lauantaina kirkolta saapuvaa juhlaväkeä.

Ihana kesäinen mökkiviikonloppu takana. Nyt jaksaa taas <3

2 kommenttia:

  1. Mökkiloma kuulostaa mukavalle <3 Me ollaan oltu yhden kerran mökillä tänä kesänä ja oli O:n kanssa kyllä aika vauhdikasta ;)

    VastaaPoista
  2. Katja, mökkiloma on aina kiva. Joo, ei se tosiaan pienten kanssa mitään loikoilua hyvän kirjan ääressä ole ;) Mutta mukavaa on :) <3

    VastaaPoista