sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mökillä

Lähdin lasten kanssa mökille perjantaina. Siellä oli myös vanhempani. Vietimme päivää yhdessä. Äiti ja isä teki hommia, söimme eväitä ja kolme vanhinta lasta kävivät joessa pulikoimassa. Illalla äitini ja isäni lähtivät kotiin ja tytöt halusivat mummun ja papan mukaan. Minä siis jäin poikien kanssa mökille, jäimme sinne yhdeksi yöksi. Illalla heittelimme paljon frisbeetä. Illalla menimme vaunuun, teimme sinne pedit ja luimme kunnes nukahdimme.

Aamu oli aurinkoinen ja lämmin. Pojat nukkuivat pitkään. Minä keitin aamukahvin pannussa grillillä. Ihan parhautta. Join aamukahvia aamuauringossa ja virkkasin. Suljin välillä silmäni ja hengittelin. Nautin. Katselin ympärilleni kaunista kesäistä maalaismaisemaa. Halusin ne kuvat painautuvan mieleeni. Kultaiset muistot. Naapurimökissä oli serkkuni lasten kanssa. Kävimme siellä päivällä juomassa kahvit ja juttelemassa kuulumiset <3 Pojat samalla pulikoivat taas joessa.

Iltapäivällä kävimme kirkonkylällä. Ihana kaunis pieni kylä. Vanhanajan tunnelmaa. Niin rakastan sellaista. Söimme jätskit ja palasimme mökille. Siivoilimme ja lähdimme kotiin.

Monia muistoja jälleen rikkaampina.

5 kommenttia:

 1. Ihana kesä paikka teillä <3

  VastaaPoista
 2. Henkireikiä <3 Noilla kokemuksilla jaksaa pitkään.

  VastaaPoista
 3. tinyangel, tuo paikka on minulle niin rakas. Äidin puolen suku sieltä kotoisin.

  Katja, Todellinen henkireikä. Siellä sielu lepää <3

  VastaaPoista
 4. Sitä vaan joskus pitää päästä johonkin missä on helppo hengittää. Mökki on siihen just paras.

  VastaaPoista
 5. kauniita päiviä, ihan totta. Siellä voi vaan hengitellä, katsella luontoa, kerätä voimia. Olla ja nauttia. mitään ajattelematta. parasta <3

  VastaaPoista