keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pajutalli
Mies lähti eilen prätkäreissulle, mä päätin sillä välin käydä lasten kanssa vähän katselemassa erilaisia paikkoja kun ei olla vielä koko kesänä juurikaan missään käyty.

Lähdin sitten heti eilen aamupäivällä lasten + lasten serkutytön kanssa Koiramäen pajutalliin. Vesisadekin meidät yllätti mutta onneksi oltiin juuri sen kuuron ajan kahvilassa. Kaunis paikka, ihania pajutöitä ja sisustusjuttuja myynnissä. Katselin niitä kaikkia kauniita juttuja mutta pystyin olla ostamatta.. :))

Siellä oli pari possuakin, ne oli lasten lempparit. Puputkin oli suloisia. Ja varsinkin tytöt viihtyivät myös lasten aitassa jossa sai leikkiä. 

Tänään retkeily lasten kanssa jatkui, laittelen siitä myöhemmin kuvaa.. :)

2 kommenttia:

 1. Hei retkeilevä väki!
  Olen yks mummi joka löysi tiensä teidän blogiinne tiskirättien kautta.
  Aikaisemmin olen harrastanut, siis lasten (4) jo muutettua kotoa, pitsinvirkkausta. Nyt on kutomis- tai neulomisinto yllättänyt. Aloitin tiskiräteistä. Olen käynyt täällä tosi usein.
  Nyt huomasin tutun paikan, Koiramäen pajutallin. Olimme siellä tyttäreni ja hänen kolmen tyttönsä (7v-, 5v- ja 3 viikkoa) kanssa, päivää ennen teitä. Tuo on minun lempipaikkani, ainakin kahvin juontia ajatellen. Kauniit esineet piristävät myös.
  Nyt lasten kanssa tarjoilin possuille voikukanlehtiä ja olen myös ollut lasten aitassa "asiakkaana" ostamassa leivoksia.
  Asun samassa kunnassa pajutallin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kirsti, Hei ja kiva kun laitoit kommenttia! Tiskirättejä onkin tosi kiva tehdä. Mäkin olen niitä nyt kesän aikana tehnyt useampia, samalla tulee virkattua esim pihalla kun lapset leikkivät. Nytkin koukulla yksi kesken. On kyllä kaunis paikka tuo pajutalli, me kävimme siellä ensimmäistä kertaa. En tiennytkään koko paikasta ennenkuin kuulin siitä ystävältäni. Vaikka mekin samassa kunnassa asumme ;)

  VastaaPoista