maanantai 30. heinäkuuta 2012

Välipalaa


Tein välipalaksi marjapuuroa oman pihan marjoista. Sen kanssa uunituoretta ruisleipää.

Kävin tyttöjen kanssa viime viikolla kaupoilla. Ostin Helmille kerhorepun + kerhokengät. Tyttö on puhunut prinsessarepusta pitkään. Prinsessa reppua ei tuntunut ensin löytyvän mistään. Onneksi piipahdimme myös Lindexillä, josta sitten tytön unelmareppu löytyi!

Kerhotossuiksi valitsimme nuo mansikkakengät. Ne olivat -70%. Samalla ostimme tytölle uudet ballerinat, nekin -70%. Alkukesällä ostetut on jo käytetty puhki, joten uusille oli tarvetta. Helmi tykkää kaikesta kauniista, tyttömäisestä ja oli aivan onnessaan noista kauniista rusettikengistä! :)

Helmillä tosiaan alkaa kerhotaival muutamien viikkojen päästä. Ja peikolla alkaa eskari. Jännä syksy tulossa.

Tein tänään HM:lle tilauksen. Jokaiselle lapselle vähän uutta vaatetta syksyyn. Esikoiselle kouluun, Peikolle eskariin, Helmille kerhoon ja saihan Rusinakin oman uuden mekkonsa tilaukseen mukaan. Itselleni tilasinkin vain ballerinat+ sukkikset.

On muuten jännä että usein kun jotain menee rikki niin heti pian jotain muutakin menee... Mulla hajosi puhelin lauantaina. Tänään mun piti mennä hankkimaan uusi mutta eilen auto hajosi!! :/ No, jospa auto saataisi kuntoon ja minä jossain vaiheessa taas toimivan puhelimen. Harmittahan nuo toki todella paljon, tärkeitä juttuja, mutta onneksi vain materiaa.. :)

5 kommenttia:

 1. Oi, ihanainen prinsessareppu :-)

  Samoja hankintoja edessä ja sitä jännitystä!
  Meillä parin viikon päästä aloittaa ekaluokkalainen, eskarilainen ja kerholainen.

  Reppukaupoilla käytävä ja kenkäkin luultavasti. Vaatepuolta en ole yhtään miettinyt, oletan jotta päästään alkuun.
  Keväällä tein viimeksi tilauksen, netitse. Jokaiselle jotain ja itselle ei mitään, niin se vaan menee.

  VastaaPoista
 2. jännä syksy edessä! :) Kivoja hankintoja löysit ja mukavalla alennuksellakin.Harmillista että puhelin ja auto hajosivat...toivottavasti saat pian kuntoon/uuden tilalle!!!

  VastaaPoista
 3. rva vaaksanheimo, Oi, teilläkin jännä syksy, paljon aloituksia. Uusia tuulia. <3 Mun täytyy vielä ostaa ulkovaatettakin. Ainakin Peikolle. Mutta nyt keskityin vielä lämpimien kelien vaatteisiin. Pojat saivat hupparit ja verkkarit, tytöt mekot ja legginsit.Esikoinen tarvitsee vielä muutamat verkkarit. Muita housuja ei suostu pitämään ja vanhat alkavat olla pieniä tai puhki käytettyjä :))

  tinyangel, Kyllä. Alkaa jo äitiä jännittää :)) Lapset taitavat enemmänkin odottaa innoissaan. Ainakin Helmi odottaa kovasti että saa uudet mansikkatossut kerhossa jalkaansa :)) Toivotaan että auto saataisiin pian kuntoon. Vielä ei tiedetä tarkalleen mikä sitä vaivaa, joten vaikea lähteä liikkeelle korjaukseen.. lainapuhelin on onneksi käytössä joten sen suhteen ei hätää :))

  VastaaPoista
 4. uusia tuulia puhaltelee täälläkin kun poitsu lähtee tarhaan. Kerhojuttuja on vielä tallessa, käyttänee aika pitkälti niitä ja synttärilahjaksi saatuja tossuja/vaatteita. vielä pitäisi ne merkata, mutta ei onneksi kiirettä, vielä. Tuo hajoilu on ketjureaktio :( toivottavasti saat auton nopsaan käyttökuntoon :) <3

  VastaaPoista
 5. pumpsi, Teilläkin tosiaan jännä syksy. Onnea päiväkodin aloitukseen! <3 Kiva kun saatte rauhassa totutella uuteen paikkaa kun sulla lomakin :) täytyy toivoa että auto tosiaan saatais kuntoon. vielä ei olla tehty sen eteen mitään.. :P

  VastaaPoista