tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lukuinto

Eilen vein tytöt viettämään päivää mummun ja papan kanssa. He viettivät sen mökillä. Minä ja pojat hyppäsimme junaan ja menimme Helsinkiin. Kävimme syömässä, hieman kaupoilla ja katsomassa tennispalatsissa Ice age 4. Oli hyvä leffa ja kaikenkaikkiaan kiva retkipäivä!

Ostin Vero Modasta tuon kuvassa näkyvän kesämekon. Alesta tietenkin. Alennuksista ja vaatteista puheen ollen.. Välillä käy tuuri. Olin viime viikon tiistaina kaupoilla. Silmiini osui aivan ihana valkoinen pitsimekko (voi, miksi nuo valkoiset ovat niin ihania ja sitten ne ei kuitenkaan pysy mun käytössä pitkään valkoisina... ). Se oli normihintainen enkä raaskinut sitä ostaa. Mutta se mekko kummitteli mielessäni koko viikon. Sitten menin sunnuntaina uudelleen kaupoille. Mielessäni tuo ihana valkoinen unelma.. Ja siellähän se kaunotar minua odotti oikeassa koossa -50% merkintä hintalapussaan! Ja toki sen ostin. :)

Valkoista löytyy nyt muualtakin. Maalasin vanhemmiltani saadun vanhan ruskean yöpöydän valkoiseksi. Sen paikka on sohvan vieressä. Päällä kesken oleva neuletyö. Laatikoissa neulelehti jossa ohje. Kaikki siinä kätevästi käsien ulottuvilla aina heti kun neulomisinto iskee sohvalle lysähdettyä ;)

Viimeksi mainitsemanni Anneli Kivelän kirja tosiaan oli hyvä. Ei vain kansikuva vaan koko kirja! ;D Luin kirjan kolmessa päivässä, en ole koskaan aikaisemmin lukenut kirjaa niin lyhyessä ajassa. En vain malttanut laskea sitä käsistäni. Kirjaan on onneksi useampi osa ja laitoinkin heti pari seuraavaa osaa kirjastosta varaukseen. Ihanaa rentoa kesälukemista!

Tänään meillä on kihlapäivä. 14v tuli täyteen. Ja ensi viikolla juhlitaankin sitten taas hääpäivää. <3

Nyt onkin taas oikein kesäinen aurinkoinen päivä, joten nautitaan!

Sade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti