lauantai 23. elokuuta 2014

Kerhoon!
* Tytöillä alkoi viikolla kerho. Pienin ei suostunut viime vuonna kerhoon ollenkaan ja nyt olikin ilo suuri kun hänkin aloitti kerhon! Kaksi kertaa viikossa 3h käyvät kerhoilemassa. Kiva juttu!

*Villasukat ovat jo käytössä. Päälläni uusi kesänostos paita. Lilapaita lindexin alesta. Olin keskiviikkona koulutuksessa. Sieltä kotiin lähtiessäni päätin poiketa ruokakaupassa jossa en yleensä koskaan käy. Ja olikin sattuma kun törmäsin ovilla ystävääni jolle olin juuri laittanut tekstarin että onko kotona niin piipahtaisin nopeasti moikkaamassa! Siinä sitten tehtiin ruokaostoksia ja rupateltiin. :)

*Lakkasin kynteni oriflamen vaalean lilalla lakalla. Kynnet kyllä taas sen näköiset että pitää lakata uudelleen. Onneksi löytyy värivaihtoehtoja. Vaihtelu virkistää.

*Eilen laitoin päälleni hm:n tunikan/mekon. Tuo on jo useamman vuoden vanha. Laitoin sen jo fb:n kirppiksellekin myyntiin mutta onneksi kukaan ei ostanut! :D Muutinkin mieltäni mekon suhteen ja se on ihan kiva :) Kesällä löysin Porvoosta alesta ihan mun väriset säärystimet. Pitihän ne ostaa.

*Viikonloppu alkoi. Tietysti niin että 5v valitteli pitkin päivää kurkku kipua ja pään särkyä. Illalla kun valitteli että myös jalat ja kädet särkee niin jo tiesinkin: Kuumettahan tytöllä. Harmitus senkin vuoksi että olemme menossa tänään juhliin. Tarkoitus oli niin että ensin menemme koko perhe ja sitten myöhemmin lapset menevät mummulle ja papalle yökylään ja me jatkamme aikuisporukassa juhlimista. Nyt varmaan 5v meneekin sitten heti jo mummulle ja papalle huilaamaan. Onneksi ihana tuttu turvallinen paikka johon lapset menevät enemmän kuin mielellään. Odottavat jo yökylään pääsyä.
Niin tosiaan meillä hieno juhla tiedossa johon mennään: Appivanhempien 50v hääpäivä!

6 kommenttia:

 1. Onneksi et myynyt tuota tunikaa, minusta se näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin iloinen ettei kaupaksi mennyt! Nyt tuota on kiva pitää itse. huh :))

   Poista
 2. Reippaat kerholaiset <3
  Paranemista potilaalle.Toivottavasti teillä oli onnistuneet juhlat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan reippaasti on pieninkin aloittanut kerhon. <3 Nyt lapset onneksi terveinä <3 Juhlat olivat kivat.

   Poista
 3. toivottavasti oli onnistuneet juhlat! Onnea appivanhemmille. Harmi kun kipeeksi nyt tuli. Toivottavasti koko perhe viikonloppuna kunnossa. <3 <3 Toi on kyllä ihana tuo tunika/mekko. Harkitsin moneen kertaan ostamista. ;) Ihanat kerholaiset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavat juhlat. Booli oli turhankin hyvää... ;)) Täällä ei enää kuumeisia. <3 Onneksi et ostanut, hih!! :D

   Poista