tiistai 19. elokuuta 2014

Kuumasta kylmään


Sunnuntai aamuna neuloin sukkaa. Hitaastihan nämä neuleet nykyään edistyy mutta edistyy kuitenkin. Tähtipaitakin edistyi! Kirjon tosiaan nyt sitä kuvioo ja se ei kyllä oikein ole mun juttu... No, ekaa kertaa vasta teen, ehkä se tästä vielä. Saas nähdä millainen tähti oikein on tulossa... :)

Koko sunnuntai tehtiin hommia. Yritettiin saada koira-aitaus valmiiksi. Sellainen pienempi mihin poikien on helppo päästää koirat ulos koulusta tullessaan silloin kun me aikuiset olemme vielä töissä. Sellainen missä koirat varmasti pysyvät eivätkä lähde meidän poissa ollessa seikkailemaan. Ja että pääsevät kuitenkin sitten jo ajoissa pihalle kun pojat pääsevät koulusta toki aikaisemmin kun me töistä. Siinä urakassa sain rakon käteeni joka meni rikki. Siksi tuo kitty laastari ;)  Ei ihan saatu aitausta valmiiksi mutta eipä puutu enää paljoo..

Sunnuntai oli lämmin. Minulla päällä farkkusortsit ja leoparditoppi. Maanantaina sää olikin sitten jo ihan toista. Kuoritakki päällä lähdin töihin. Kumisaappaat mukana sekä sadetakki.

Ostin kesällä paljon uutta vaatetta töihin. Se on kuitenkin vähän eri mitä vaatetta pitää kotona ja mitä töissä. Ja niillä kotivaatteilla oltiin menty kymmenen vuotta... :) Maanantaina päälläni leopardi t-paita. Aleostos Vero Modasta. Sen päällä minulla oli vielä lisäksi villatakki. Kyllä, sieltä se syksy saapuu!

Tänään päälläni on tunika, tämäkin kesän ostos. Tämä on löytö kirppikseltä kolmella eurolla. (kynnet pitäisi näköjään lakata uudelleen... :P )

Mukavaa tiistaita sateesta huolimatta! 

4 kommenttia:

 1. Pitikin kysyä, että mitä kädellesi on tapahtunut..:) On siinä koirillekkin ja Helgalle opettelmista, kun äiskä ei olekkaan päivisin enää kotona..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Opettelemista on. Varsinkin pikku Alinalle, joka häärää ja remontoi täällä päivisin kun olemme poissa... :/

   Poista
 2. Kauniit sukat on valmistumassa. Itse teen aina perusresorin sukanvarteen ja ihailen, kun muut osaa ja viitsii panostaa!
  http://satutalo.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä minäkin teen perusvarren. Mutta pitkän sellaisen. Välillä tekee mieli tehdä jotain muuta :)

   Poista