sunnuntai 17. elokuuta 2014

MetsässäEilen tein kattilallisen keittoa. Leivoin sämpylöitä. lapset tulivat jokainen vuorollaan kyselemään mitä äiti tekee kun tuoksuu niin hyvälle. :)

Ruuan päälle lähdettiin käymään koko porukka rautakaupassa. Sieltä menimme metsään. Vettä tihutti koko retken ajan. Se ei meitä haitannut. Metsä, luonto. Lapset. Perhe. Ihan parasta. Nämä luonto/metsäretket ovat minun mielestäni parhaita. Lapset tykkää, minä ja mies tykätään. Ei maksa mitään ja saa niin paljon irti.

Illalla oli pitkästä aikaa fiilis että pitää laittaa kynttilöitä. Selvä merkki siitä että syksy on tulossa. Laitoin kynttilöitä ja tunnelmavalot päälle. Katseltiin miehen kanssa netflixistä pari jaksoa meidän seuraamaa sarjaa. Neuloin samalla.

Tänä aamuna kaivoin pitkästä aikaa jalkaani villasukat. Aamukahvia ja villasukat. Sunnuntai, ei kiire minnekkään.

Tänään meillä onkin touhupäivä. Eilen käytiin ostamassa rautakaupasta aitatarvikkeita ja tänään pitäisi aita rakentaa. Siinähän se tämä päivä meneekin... :)

Aurinkoista elokuun sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi metsä! Pitäisi päästä! Ja minä kuljin eilen villasukat jalassa, nilkkoja kolotti jo ;) Kynttilät! Kiitos kun muistutit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä on ihana. ja villasukat myös. ja kynttilät... :D

   Poista
 2. Metsä on minullekkin tärkeä....tykkään sienestää, mutta tykkään myös samoilla ilman mitään päämäärää..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana juttu tuo sienestäminen. Minä en ole tehnyt sitä koskaan. en tunne sieniä... :/

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Viikonlopuilla onkin nykyään ihan eri merkitys kuin ennen. Se on nyt sitä aikaa kun ollaan kotona perheen kesken. Tärkeää aikaa. <3

   Poista
 4. ihana perhe viikonloppu! Metsät on kyllä ihania! Pitäisi kyllä mennä useammin sinne tutkimaan, juoksemaan ja mönkimään. ;) Syksy on tullut, sen huomaa...syksy on kyllä ihana vuoden aika, mutta en haluisi vielä päästää kesästä irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla samat fiilikset. syksyssä on paljon ihanaa, mutta kesästä on aina vaikea luopua.. <3

   Poista