sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viikonloppu!


Nyt on viikonlopullakin ihan uusi merkitys. Ensimmäinen työviikko takana, viikonloppu! Lapset reagoivat uuteen arkeen, on ollut enemmän kiukuttelua kuin yleensä. Nyt onneksi viikonloppu ja vietetään aikaa yhdessä.

Viikonloppuna

* Viikonlopun kunniaksi yksi Happy Joe. Istuimme koko perhe ulkona, miehen tekemän uuden pihapöydän ympärillä ja pelasimme yatzia.

* Lauantaiaamuna menin juoksulenkille. Esikoinen tuli pyörällä mukaan. n 7km mentiin.

* Lähdimme kahville&jätskille koko perhe. Samalla reissulla kävimme myös uimassa.

* Keräsimme satoa omasta maasta. perunoita, sipuleita. Porkkanat eivät ainakaan tänä vuonna onnistuneet, eivät lähteneet kasvamaan.

* Lähdimme koko perhe kävelylle. Mies talutti koiria, minä possua. Huolsimme myöskin possun sorkkia. Se on aina pieni operaatio ;) Mutta hyvin jo Helgan kanssa onnistuu. Kuten myös valjaiden laitto. Helga on jo tottunut niihin vaikka aika harvoin laitetaan. Mutta ihanasti possu käveli heti portille kun laitettiin valjaat: tiesi että kun valjaat puetaan päälle niin lähdetään portista ulos jonnekin. :)

*Tyttöjen mentyä nukkumaan minä, mies ja pojat pelasimme monopolia.

Tänään on vielä vapaa päivä. Saas nähdä mitä keksitään. Ainakin laitetaan poikien reput valmiiksi: huomenna alkaa koulu! Meillä onkin sitten jo 2. luokkalainen ja 4. luokkalainen. :)

6 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa sunnuntaita teille! Nyt varmasti arki vähän erinlaista, niin lapsetkin reagoi siihen. Kyllä tottuvat varmasti pian, kun pääsevät itse kouluihin ja kerhoihin. Turvallista koulumatkaa pojille! Ihanaa koulutaivalta!!

  Ihana possu teillä! :)

  ja oikein mahtavaa toista työviikkoa sinulle! Toivottavasti on kiva työpaikka ja kivat työkaverit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Samoin teille <3 Toivotaan että tottuvat. Ikävähän tässä päivisin painaa toisiamme kohtaan. Mutta eiköhän se arki rytmi pian löydy. Kiitos, huomenna tosiaan koulu alkaa, niin pojilla siinä päivisin muuta ajateltavaa <3 Kiitos, työpaikka on oikein kiva. Tästä on hyvä aloittaa. :)

   Poista
 2. Onnea työn alkuun, uuden alkuun! Sä olet niin reipas tuon juoksemisen kanssa, vau! Hieno juttu, olen ihan kateellinen (liian vähän liikuntaa viime aikoina, ihan löysä olo)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Juokseminen on niin mahtava henkireikä. Sellainen oma hetki. Juosta, ajatella, katsella luontoa. Tekee niin hyvää!

   Poista
 3. Onnea kovasti uuteen työhön! Ja samaa voivottelen kuin Satu, itsellekin tekisi juoksulenkki tosi hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tekee kyllä todella hyvää. suosittelen! :)

   Poista